Kinderfietsen 12 inch

Op zoek naar een 12 inch kinderfiets? Deze fiets is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar met een lengte van 85-105 cm.

Bij 365speelgoed.nl bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze kinderfietsen zijn uitgebreid getest en bekroond met het Zwitserse SGS-certifcaat. Veiligheid gegarandeerd dus voor uw kind!

Onze 12 inch kinderfietsen zijn zeer functioneel en bestaat alleen maar uit kwalitatief hoogwaardig materiaal. De constructie van de kinderfiets is zeer solide, mede door de beschermde stalen ring die op de fiets is gemonteerd.

Daarnaast zit er om de ketting een nette kettingkast, zodat uw kind nooit tussen de ketting kan komen zitten of dat er kleding vies wordt van kettingsmeer. Op de 12 inch kinderfiets zijn daarnaast 2 V-Brake handremmen aangebracht, als ook 2 handige hulpwieltjes. Hiermee kan uw kind op een veilige manier het fietsen aanleren. Wanneer uw kind wat beter kan fietsen, zijn de hulpwieltjes er weer eenvoudig van af te halen. De fiets heeft één versnelling.

Ook is de 12 inch kinderfiets voorzien van een koplamp en reflector. In de winter, wanneer het wat vroeger donker wordt, kan uw kind dus lekker rondfietsen. Daarnaast zit er ook een bel op de fiets, alsook een handige bidonhouder. Uw kind kan dus onder zijn fietsrit even uitrusten en genieten van een welverdiend slokje drinken!

We hebben twee verschillende 12 inch kinderfietsen in ons assortiment opgenomen. De groen/blauwe kinderfiets is een meer jongensachtige fiets en onze roze kinderfiets past weer meer bij meisjes.

Kinderfiets jongens 12 inch

BESTELLEN

✓12 inch groene/blauwe kinderfiets voor jongen

✓ 2-4 jaar / 85-105 cm

✓ SGS-gecertificeerd (Zwitsers keurmerk)

✓ Vele toebehoren (lamp, bel, bidonhouder, reflector)

✓Met (de)monteerbare zijwieltjes

✓Gratis verzending

✓Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis

 ✓Achteraf betalen is geen probleem

Kinderfiets meisjes 12 inch

BESTELLEN

✓12 inch roze kinderfiets voor meisje

✓ 2-4 jaar / 85-105 cm

✓ SGS-gecertificeerd (Zwitsers keurmerk)

✓ Vele toebehoren (lamp, bel, mandje, reflector, pakkendrager)

✓Met (de)monteerbare zijwieltjes

✓Gratis verzending

✓Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis

 ✓Achteraf betalen is geen probleem