Puzzel van Nederland

Op zoek naar een unieke puzzel van Nederland? Wij hebben een unieke puzzel van Nederland in ons assortiment. Deze puzzel is speciaal ontworpen door Maison Maps. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken en produceren van landkaarten, posters van landen en landenpuzzels. Op de kaarten, posters en puzzels worden de typische kenmerken van het desbetreffende land op ludieke wijze in kaart gebracht. Geen standaard puzzel dus, maar eentje ontworpen met een creatieve geest. De puzzel van Nederland is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De puzzel biedt echter voldoende uitdaging, zodat ook volwassenen er een hele klus aan hebben om deze puzzel met succes te leggen!

Puzzel van Nederland

BESTELLEN

✓Puzzel van Nederland van 1000 stukjes.

✓Afmetingen: 48x70 cm

✓Multicolor, gemaakt van karton

✓CE keurmerk

✓Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis

✓100% retourgarantie

✓Gratis verzending

✓Achteraf betalen is geen probleemPuzzel van Nederland

Ook zo'n fervente puzzelaar? Onze Nederlandse puzzel van maar liefst 1000 stukjes biedt voldoende uitdaging voor jong en oud! De puzzel geeft een fraai beeld van ons land. Zo komen in de puzzel de molens, schaatsen, rivieren en kaasmeisjes terug. Typisch Nederlandse dingen dus!

De puzzel is daarnaast ook nog leerzaam voor kinderen. Zij leren op deze manier Nederland op een andere manier kennen. Dit in combinatie met het puzzelen geeft gegarandeerd urenlang speelplezier!

De puzzels hebben we gewoon op voorraad, dus we kunnen ze razendsnel aan u uitleveren. Wanneer u de puzzel voor 13:00 uur besteld wordt deze normaal gesproken de volgende werkdag al bij u aangeboden. Daarnaast bieden we u 100% retourgarantie: mocht u onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn met de puzzel dan kunt u deze zonder problemen weer retourneren aan ons.

Wilt u de puzzel van Nederland liever pas betalen wanneer u deze ontvangen hebt? Geen probleem bij ons. Wanneer u voor de optie ''achteraf betalen'' kiest, hebt u 14 dagen de tijd om de rekening over te maken. De rekening ontvangt u zowel digitaal als op papier bij uw bestelling.

U kunt de puzzel eventueel ook in posterformaat verkrijgen. Wanneer u niet zo van puzzelen houdt, maar de afbeelding van Nederland wel erg mooi vindt is dit een prima alternatief. We bieden deze Nederlandse poster in 2 verschillende kleuren aan: roze en zwart.