Fingabol is met name in Brazilië een zeer populair spel. Bij Fingabol gebruik je je vinger om een schijfje weg te schieten. Doel van het spel is uiteraard om het schijfje in het doel van de tegenstander te krijgen. Op het Fingabol veld bevinden zich diverse pinnetjes waar je het schijfje tussen moet proberen te schieten. Het spel begint op de middenstip. Beide spelers mogen om de beurt een poging wagen om een doelpunt te maken. Wanneer een speler vijf doelpunten heeft gescoord mag hij zich tot winnaar kronen. Dit verslavende spel is ook in Nederland steeds meer in opkomst en kan gespeeld worden vanaf 5 jaar.

De afmetingen van de Fingabol speeltafel zijn 60x40x5 cm (LxBxH). De tafel is gemaakt van duurzaam beukenhout en is met zijn 3,8 kilogram een stevige, robuuste speeltafel. De Finagbol speeltafels worden gefabriceerd in Frankrijk.

Bij 365speelgoed krijgt u nu 5% korting op een Fingabol speeltafel.

Fingabol speelveld (blauw)

BESTELLEN

 ⭐️ Voor 15:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

 ⭐️ 100% Retourgarantie

 ⭐️ Hoge klantbeoordelingen (9/10)

 ⭐️ 7 Verschillende betaalmethodes

 ⭐️ 24/7 Klantenservice

 ⭐️ Gratis verzending

 ⭐️ Achteraf betalen is geen probleem!De Magie van Fingabol: Een Mix van Voetbal en Tafelvoetbal

Tafelvoetbal is een populaire indoor sport die mensen van alle leeftijden vermaakt. Maar wat als we je vertelden dat er een nieuwe twist is aan dit klassieke spel? Maak kennis met "Fingabol," een unieke combinatie van voetbal en tafelvoetbal die de wereld verovert en fans over de hele wereld in vervoering brengt.

De Geboorte van Fingabol

Fingabol is ontstaan in Brazilië, het land dat beroemd is om zijn passie voor voetbal. Het spel is bedacht door twee broers, Renato en Marcos Bardella, die wilden genieten van de opwinding van voetbal binnen de muren van hun huis. Ze begonnen met het schetsen van ideeën en experimenteerden met verschillende ontwerpen totdat ze uiteindelijk het concept van Fingabol ontwikkelden.

Hoe Fingabol werkt

Fingabol wordt gespeeld op een tafelvoetbalbord met enkele opvallende verschillen. In plaats van plastic poppetjes die aan stangen zijn bevestigd, besturen spelers kleine voetbalfiguurtjes met hun vingers. Deze figuurtjes zijn magnetisch, wat zorgt voor een uitdagende en dynamische spelervaring.

Het spel wordt gespeeld met twee teams van elk twee spelers, vergelijkbaar met tafelvoetbal. Het doel is eenvoudig: scoor meer doelpunten dan je tegenstander. Maar Fingabol voegt een extra laag strategie toe door de beweging van de magnetische figuurtjes te beheersen. Spelers moeten nauwkeurig passen, dribbelen en schieten om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen.

De Opwinding van Fingabol

Fingabol heeft snel aan populariteit gewonnen vanwege de opwindende en competitieve aard van het spel. Hier zijn enkele redenen waarom mensen over de hele wereld dol zijn op Fingabol:

1. Toegankelijk voor iedereen

Fingabol is eenvoudig te leren en te spelen, waardoor het geschikt is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Het vereist geen speciale vaardigheden, behalve een goede oog-handcoördinatie en een passie voor voetbal.

2. Sociale interactie

Net als tafelvoetbal is Fingabol een sociaal spel dat vrienden en familie samenbrengt voor uren plezier. Het competitieve element zorgt voor spannende wedstrijden en levendige discussies over wie de beste Fingabol-speler is.

3. Innovatief ontwerp

Het magnetische aspect van Fingabol voegt een uniek element toe aan het spel. Spelers moeten hun magnetische figuurtjes met precisie besturen, wat leidt tot verbeterde technieken en strategieën.

4. Wereldwijde gemeenschap

Fingabol heeft een snelgroeiende wereldwijde gemeenschap van spelers en liefhebbers. Toernooien en competities worden overal ter wereld georganiseerd, waardoor spelers de kans krijgen om hun vaardigheden te testen tegen de besten.

Conclusie

Fingabol is een boeiende en innovatieve variant van tafelvoetbal die voetbalfans en spelers van alle leeftijden in zijn ban houdt. Het samenvoegen van de opwinding van voetbal met de tactische uitdagingen van tafelvoetbal maakt Fingabol tot een unieke sport die het proberen waard is.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en interactieve manier om je liefde voor voetbal te uiten, overweeg dan om Fingabol te proberen. Wie weet, misschien ben je wel de volgende Fingabol-kampioen!