Logo-Burg Houten Speelgoed

Deze unieke houten speelgoed set bestaat uit maar liefst 86 delen. Deze houten bouwset bestaat uit drie verschillende balklengtes (9 cm / 14,5 cm en 26 cm) en ook twee verschillende dakelementen. Vrijwel iedere ruimtelijke structuur kan worden gecreëerd uit de 5 componenttypes van deze Logo-Burg houten speelgoed set. Van de eenvoudigste bouwwerken tot de meest complexe structuren. Hierdoor is dit houten speelgoed bij uitstek geschikt voor kinderen van alle leeftijden! Het dient als ontwikkelingsspeelgoed voor veel basisscholen, waarbij ook de oudere groepen graag bouwsels willen maken met de Logo-Burg speelset.

Ook jongvolwassenen spelen nog graag met dit houten speelgoed. Zij proberen modellen van voertuigen, vliegtuigen gebouwen na te bootsen met de verschillende onderdelen.

Het unieke van de Logo-Burg houten speelset zit hem in de uitsparingen die in de balken zitten. Hierdoor kun je zeer stevige constructies bouwen die niet zomaar uitelkaar vallen. Hierdoor is de succesfactor van het bouwsel ook altijd gegarandeerd!

Logo-Burg Houten Speelgoedset

Nu slechts
BESTELLEN

✅ GRATIS verzending & Stevig verpakt

✅ Voor 15:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

✅ 7 Verschillende betaalmethodes

✅ 100% Retourgarantie

✅ Beperkte voorraad (slechts enkele voorradig, maximaal 2 te bestellen)

✅ Achteraf betalen mogelijk