Loopauto Rider Silver Baghera

Op zoek naar een stoere, retro loopauto? De Baghera Rider Silver is een prachtige, klassieke loopauto die geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. De Rider Silver loopauto is gemaakt van metaal en daardoor zeer stevig en robuust. Het beschikt over 4 grote, rubberen banden waarmee op vele terreinen gereden kan worden. Zowel binnenshuis als buiten (gras, grind, asfalt) kan uw kind prima uit de voeten met deze loopauto. Voordeel van deze Rider Silver is ook dat deze bijna geen geluid maakt; erg prettig voor de ouders!

De Baghera Rider Silver is tevens voorzien van een CE keurmerk en is daarmee zeer veilig in gebruik. De loopauto heeft een zithoogte van 28 cm en is daarmee prima geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De afmetingen van de loopauto zijn 87x38x41 cm (LxBxH). De zitting is comfortabel en is van kunststof en het stuur is werkend. De Rider Silver heeft een gewicht van 8 kg.

Er is een handleiding toegevoegd in de doos. De montagetijd bedraagt slechts maximaal 10 minuten en u krijgt 1 jaar fabrieksgarantie op de loopauto.

Nu slechts
BESTELLEN


✅ We zetten de loopfiets graag voor u in elkaar wanneer u deze wilt afhalen

✅ GRATIS verzending & Stevig verpakt

✅ Levertijd: 2 a 3 werkdagen

✅ Eenvoudige montage; skelter is binnen 10 minuten opgebouwd

✅ 100% Retourgarantie

✅ Beperkte voorraad (slechts enkele voorradig, maximaal 2 te bestellen)

✅ Achteraf betalen mogelijkInstructievideo van de montage van de Rider Silver loopfiets.