Barbiekleertjes & Accessoires (42 stuks)

KLE01
BESTELLEN

✅ Grote set babykleertjes en accessoires voor Barbie poppen, bestaande uit: 

10 jurkjes, 8 schoentjes, 8 kettingen, 4 brillen, 2 kronen, 2 gouden armbanden, 2 hangertjes, 4 oorbellen en 2 haaraccessoires.

✅ GRATIS verzending & je hoeft niet thuis te blijven (pakket past door de brievenbus)

✅ Voor 15:00 uur besteld = volgende dag in huis, ook op zaterdag!

✅ Stevig verpakt.

✅ 100% Retourgarantie.

✅ Beperkte voorraad (slechts enkele sets voorradig, maximaal 2 sets te bestellen).

✅ Achteraf betalen mogelijk.

 

Bij Bol.com betaalt u maar liefst €20 voor dezelfde set!

Barbieschoentjes (10 paar)

BARSCH
BESTELLEN

✅ 10 paar barbieschoentjes in de kleuren groen, roze (4x), oranje, zwart, blauw, geel en rood.

✅ Perfecte pasvorm.

✅ Stevig verpakt.

✅ Ideaal om als klein cadeau te geven.

✅ Voor 15:00 uur besteld? Volgende dag in huis!

✅ GRATIS verzending & je hoeft niet thuis te blijven (pakket past door de brievenbus)

✅ Achteraf betalen mogelijk.

Barbiekleertjes & Barbieaccessoires

Op zoek naar barbiekleertjes? Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres! We hebben naast barbiekleertjes ook barbieschoentjes en andere accessoires in ons assortiment.

De barbiekleertjes zijn samengevoegd in een pakket van 42 stuks. De set bestaat uit: barbiejurken, barbieschoentjes,  kettingen, brillen, kronen, gouden armbanden, hangertjes, oorbellen en haaraccessoires. Ideaal om als klein cadeautje te geven bij een kinderfeestje of verjaardag. Ook worden deze barbiekleertjes veel besteld om als schoencadeautje te geven met Sinterklaas.

Ook de barbieschoentjes zijn ideaal om als klein presentje te geven. Barbie kan natuurlijk niet zonder haar grote schoenencollectie. De schoentjes zijn per 10 stuks verpakt (5 paar).

De barbiekleertjes en barbieschoenen kunnen we snel uitleveren. Onze voorraad is steeds redelijk beperkt, dus wees wel snel met bestellen. Voor alle barbieproducten geldt dat je GEEN verzendkosten hoeft te betalen. Bijkomend voordeel is dat je ook niet thuis hoeft te blijven voor de barbiekleertjes, aangezien alles netjes door de brievenbus past. Heb je de order voor 15:00 uur geplaatst? Dan heb je de barbiekleertjes de volgende dag al in huis.

Ben je toch niet helemaal tevreden met de barbiekleertjes? Geen punt bij ons. Je kunt de order gewoon retourneren aan ons.

Een ander voordeel dat wij bieden is dat je de barbiekleding achteraf kunt betalen. We doen er in dat geval een rekening bij, welke je pas binnen 14 dagen hoeft te betalen. Je ontvangt de factuur ook altijd nog per e-mail.