Over ons

Vanaf 2008 ben ik eigenaar van diverse webshops, waarbij ik uiteenlopende producten aanbied (kentekenplaten, wieldoppen, huisnummerborden, verbodsborden). In 2019 ben ik gestart met deze webshop 365speelgoed.nl. Ik ontdekte dat er voor bepaalde speelgoedproducten een continue vraag is. Dit komt voort uit de zoektocht naar cadeaus voor mijn kinderen. De twee producten die voor mij in het oog sprongen waren barbiekleertjes en skelters.

Dit is voor mij de drijfveer geweest om deze webshop op te starten. Uitgangspunt is daarbij dat ik voldoende voorraad wil hebben om jullie als klant snel te kunnen bedienen. Niets is zo vervelend wanneer je bijvoorbeeld een skelter voor de verjaardag van je zoon bestelt en deze niet op voorraad is, waardoor je je kind moet teleurstellen op zijn verjaardag. Het assortiment is daardoor niet breed (slechts 2 productgroepen), maar je hoeft niet bang te zijn dat we 'NEE' verkopen.

We bieden de bezoekers van onze website ook altijd de mogelijkheid om bij ons op locatie de skelters te komen bekijken. Het is vaak lastig om vast te stellen of uw kind wel of niet op de skelter past. Niet ieder kind is even groot op een bepaalde leeftijd, dus u bent altijd welkom om bij ons de skelter uit te proberen. Wilt u een skelter kopen, maar bent u totaal niet handig? We zetten de skelter dan met alle plezier voor u in elkaar als u deze wilt komen afhalen.

Benieuwd naar onze producten? Hier vindt u onze Mercedes Skelters en onze barbiekleertjes.